lørdag den 15. april 2017

Dvadsať bránky bubnové v deň, keď India nastaviť Južnej Afriku 310 cieľ víťazstvo

India potrebuje osem gólov, aby dokončila štyri testovacie série proti Južnej Afrike po tom, ako ich spinners, vedené Ravichandranom Ashwinom, spôsobili zmarenie na sústružnícku dráhu druhého dňa tretieho testu vo štvrtok.

V 79. minúte v prvých zmenách, Južná Afrika sa vrátila na pretekanie 310-víťazného cieľa v maniaci deň, keď 20 vrážok padlo na rýchlo sa zhoršujúcu plochu na štadióne VCA v Nagpure.

Turisti, ktorí sledujú sériu 1-0, mali 32 bodov za dva na pne, keď stratili Stiaana van Zyla a nočné hody Imran Tahir a čelili trápne porážke do troch dní.Dean Elgar (10) a kapitán Hashim Amla (tri) bol neporaziteľný v predseda crease.New sľub uje rozbiť veľký tri vplyv na ICC Read more

off-spinner Ashwin ukončil 14. päť- bránka záťah v testoch zatiaľ čo ľavé rameno číselník Ravindra Jadeja trvalo štyri ako India, ktorý vykonal 215 odpaľovanie prvý, skittled z južnej Afriky na 79 dať hosts pevne v príkaze.

The leg-spinner Imran Tahir vybral up svojho druhého päťročného bránky záťahu dostala do čela Juhoafrickej republiky protiútok ako India boli všetci pozor na 173 v ich druhej smene.

otvorenie pálkar Shikhar Dhawan (39) pridal 44 pre druhú bránku s Cheteshwar Pujara (31 ) a ďalších 45 s kapitánom Virat Kohli (16), aby sa Južná Afrika v šachu pred Tahir stroskotal na indický najvyššej objednávky.

Amla prekvapivo držal 36-ročný kužeľ off útoku až do 24. cez ale netrvalo dlho pre Tahir na štrajk.Po pokojnom najprv cez, on pokračoval prepustiť Dhawan, Kohli a Ajinkya Rahan (deväť) znížiť Indii až 108 pre päť. On tie� � prepustil Wriddhiman Saha a Amit Mishra dokončiť jeho piatich bránky úlovok.Rýchly nadhadzovač Morne Morkel mu schopný podporu tým, že zdvihne tri góly.

Predtým, Juhoafrická republika podarilo najnižšiu test celkom hosťujúcim strany v Indii, porážať predchádzajúce značku 82 zverejnený na Srí Lanke v roku 1990 v Chandigarh. Bet365-Okamžitý bonus

Touring palkárovi objavili bezradný proti presnosti Ashwin a Jadeja na ihrisku ponúka variabilná rýchlosť a odraziť na hráčom.

otvor pálkar Elgar (sedem) klesli v prvý cez dňa na Ashwin a bol rýchlo pripojil v šatni pomocou Amla (raz) a AB de Villiers (ničomu).FAF du Plessis (10) bol prvý South Africa pálkar dosiahne dvojciferné hodnoty a spoločne s JP Duminy (35), zabezpečiť, aby tím prešiel cez ich najnižším skóre testu 30.


LK leg-spinner Amit Mishra prepustil duminy, najlepším strelcom na strane putovnej, ktorí pokračovali v deň na 11-2.

India, ktorý vyhral úvodný test v Mohali pred druhým stretnutia sa vymyje z dôvodu dažďa v Bangalore , vyzeral pripravený vziať nenapadnuteľné 2-0 vedenia v sérii štyroch test po strate predchádzajúceho jednodňové medzinárodné a Twenty20 sérií.

Bet365-Podrobný popis

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.