tirsdag den 11. april 2017

Odpoveď na drogách v atletike? Majú dva preteky: dopoval a čisté

Po desaťročiach príbehov atletiky dopingu, teraz sa dozvedeli, že pred štyrmi rokmi tretinu všetkých konkurentov v IAAF (IAAF) hry v Kórei boli podozriví z toho. Poškodenie bolo tak rozsiahle, že sa zdá, úrady, strach z ich hier, musel tolerovalo - aj keď hovoria, že obvinenia boli "senzáciechtivé a mätúce". Bolo olympiádu stále dookola. Tam je zrejmá odpoveď: legalizovať drogy.

Tieto stimuly peňazí, slávu a národnej hrdosti sú teraz tak veľký, ako premôcť uskutočniteľné regulácie.Rovnako ako medzinárodné športové infraštruktúry klesla korisťou extravagantné dějišťových dizajnérov, takže účastníci stali obeťou trénerov a sponzorov. Každý, kt o má vyhrať za každú cenu. Rovnako ako užívanie drog medzi mladými dopingu medzi športovcami je tak rozšírené, aby bol imúnny voči orgánu - najmä keď v prípade športovcov, sú neporušuje žiadny zákon. Facebook Twitter Pinterest Ben Johnson vyhrá 1988 100m šprint: 'the' najrýchlejší muž na Zemi 'sa zrazu nie je najrýchlejší.' Fotografie: POOL New / Reuters / REUTERS

V roku 1988 kanadský šprintér Ben Johnson bol zbavený jeho olympijskej medaily v dôsledku užívania drog. Ďalej len "Najrýchlejší muž na Zemi" sa náhle nie je najrýchlejší.Žiadny takýto edikt bol odovzdaný na desiatky medailistov a rekordmanov z komunistických a iných režimoch je známe, že boli zapracované liekov po celé desaťročia. Žiadne ďalšie opatrenia boli prijaté, za starých čias, pred mnohými "shamateur" športovci, ktorí sa platby vzhľadu "v šatni." Závod bol vždy pre najrýchlejší. Pravidlá bola pre fools.Athletics nutné obn oviť dôveru verejnosti v športe alebo je odsúdená k zániku | Sean Ingle Viac

Je tu jasná odpoveď: legalizovať drogy. Je absurdné tvrdiť, že Johnson nebol "najrýchlejší muž na Zemi", keď citeľne bol. Každý pretekár sa zúčastňuje tímom odborníkov na výživu sa snaží kalibrovať diéty pre maximalizáciu výkonu. Radi by sme si myslieť ľudskom tele ako nejako čistá.Zatiaľ mučenia školenia, ku ktorému top športovec je predmetom nie je viac "prirodzený", než prísada do svojho nápoja. Samozrejme umožňuje drogy do športu, čo znamená tolerovať tých, ktoré už rozšírená, zmení svoj charakter. Na výživu budú svoju hru. Niektoré lieky sú rozhodne nebezpečné, ale to sú niektoré tréningové režimy. Telo je ale stroja.

by potom mohli byť dve súťaže. Jeden z nich, rovnako ako amatérskych hier stará, by bolo pre tých, ktorí sa držať určitých pravidiel, ktorí zverejnili svoje záznamy ako "čistý ", čo to znamená. Druhý bude pre tých, ktorí sú naozaj posadnutý byť najrýchlejší na Zemi. Môžu, rovnako ako klietky bojovníkmi byť odsunuté do postavenia šialencov.Ale tam by bol koniec zámienkou, že tlaky na moderné športovcov nikdy nemôže urobiť je skutočne "čisté".


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.