torsdag den 13. april 2017

Golden Horn doplnená John Gosden pre Prix de l'Arc de Triomphe

Gosden je už úplne istý, že skončí sezónu ako britský šampión a je to znamením koncentrácie kvality v jeho stoji, že tento víkend ešte bude dvojnásobný v neprítomnosti Jack Hobbs, Derby víťaz.Pravdepodobnosť, že rýchlo deje v Paríži presvedčil Gosden a Godolphin, majitelia Colt je, čakať na hoteli Ascot Champion Stakes v nádeji, že ľahšie povrchu.

Anthony Oppenheimer, Zlatý roh majiteľ zaplatil € 120,000 pridať jeho colt na pole, zatiaľ čo Shahah, ktorý bude pôsobiť ako kardiostimulátor pre Trevi a Alaina Couetil je päť rokov stará Spiritjim, finalista vo Prix Foy naposledy von, boli tiež doplnené pridaním celkom € 360,000 k pôvodnému celkovou d otáciou € 5m.

pole 18 bežcov teraz sa zdá pravdepodobné, že napíše na nedeľu, výrazne viac, než sa zdalo pred pravdepodobné dvoma týždňami, kedy Trevi bolo kurzy-na takmer každej stávkovej kancelárie a očakáva sa, že získať mäkkú pôdu, ktorý vyhovuje jej studňu.Výsledkom je, že piatkové žrebovanie boxov pozícií, ktoré bude možné sledovať on-line, by mohol zmeniť tvar závodu s pripojením všetkých bežcov chcú vyhnúť stúpanie na širokom outside.Treve lepšie ako kedykoľvek predtým Unibet-Otvorte si účet uchádzať o tretí Prix de l'Arc de Triomphe viac

Trevi driftoval do šancí-proti pre svoje tretie oblúk v posledných dňoch, ako je pôda v Longchamp neustále rastie rýchlejšie, a vysoká draw videl tento trend pokračovať. Criquette Head-Maarek je kobyla je v súčasnej dobe najvyššia cena na 11-10, zatiaľ čo Golden Horn, hora Frankie Dettori, je najlepšie na 9-2.New Bay, víťaz French Derby, je 11-2, zatiaľ čo Eagle Top je jedným z outsiderov na 50-1.


France-Galop, vládnuca telo francúzskeho pretekanie, vydal bulletin Na ísť na Longchamp vo štvrtok popoludní, ktoré potvrdzuje, že tam bude na trati pred dvojdňovom zasadnutí oblúka, ktorý sa otvorí v sobotu bez zalievanie. V prízemí je v súčasnej dobe dobrej mäkké, ale očakáva sa, že vyschnúť na dobre do soboty.

Yarmouth závodisko bolo nútených opustiť svoje konečné dve stretnutia v sezóne na 20. októbra a 27. októbra.Kurz otvorený v auguste po sanačných prác na hrebeňoch úrovni v závodnom povrchu, ale bol nútený opustiť tamojšej svietidlo minulý mesiac, keď prudký dážď spôsobil, že sa trávnik, aby sa stal klzký a jazdec bol zosadený krátko po prekročení line.Yarmout h znovuotvorenie dráma ako bežci šmyk na domácej zase viac

"trať nevykonával, ako sme dúfali v septembri na základe náročné počasie v priebehu mesiaca," povedal Glen Tubby, výkonný riaditeľ Yarmouth ,. "Sme podnik opravných prác riešiť problematické oblasti, ktoré nám umožní byť pripravený na štart Great Yarmouth 2016 sezóny.Aby bolo možné urobiť, je potrebné použiť posledný z jesenného vegetačného obdobia, aby zabezpečili, že trať je dostatočne izoluje pred zimou. "

" Všetci zákazníci, ktorí si zakúpili letenku buď pre upevnenie v októbri dostane v plnej výške. "

Victoria Pendleton, olympijskej zlatej medaily-vyhrávať cyklistu, bude mať dva kone jazdiť počas nadchádzajúceho point-to-point sezóne pokračuje jej pátranie jazdiť v Foxhunter Chase na Cheltenham Festival v marci.Facebook Twitter Pinterest Victoria Pendleton pôjde počas nadchádzajúceho point-to-point sezóny získať skúseno sti pred jej snahe ísť na budúci rok Cheltenham Festival.

Pendleton bude partnerom Podľa Sarah a Sedgemoor Express, ktorý bude vyškolení Alan Hill, keď ukázal sezóna začína na konci novembra. Hill je manžel Lawney Hill, ktorého Royal Etiketa skončil na druhom mieste Ripon augusta, kedy Pendleton vzal jej prvá jazda na verejnosti ako licencovaný amatérskeho džokej.

Unibet-Recenzia stávkovej kancelárie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.