onsdag den 13. september 2017

A bajnokság kezdete. A fiatalok felülkerekedtek a címvédő Finnországból

A karácsonyi jégkorongok teljesítették karácsonyi kívánságukat. És mivel a szörnyű pontszám 00:17 három előkészítő mérkőzést ellen tengerentúli vetélytársak (kétszer Kanada és az egyik az Egyesült Államokban) lehet tekinteni egy kis csoda.

„Azt ajánlom a fiúk, mint a belépés a torna örömmel. Reggel óta úgy éreztem, hogy a kabin előkészítése, amelyben nem kaptunk gólt, fejét dobta. A srácok taktikát tartottak a helyszínen - mondta Jakub Petr. Otthon

Sőt - mint fiatalok elfelejtette a karácsonyi vacsora karácsonykor kudarcok ellen és a kedvenc Stephen mutatott egy nagyon friss teljesítményt. Harcoltak, próbálkoztak, támadtak. De egy nehézség nem sikerült megszabadulni, és a célok lövése.Elkapta sok esélye kapus hoz véna Vehviläinen.

A szerzett bizalmat cseh fiatalok talán azért, mert az idő nem volt felismerhető cél 00:58 finnek. Puk Jakub Škark kapusa mögött jött, de a bírók már füttyentettek.

Egy idő után, a szerencse Daniel tört Krenželok említett forgatás a válság, de ő segített vissza Borgströmových pontok jelennek meg. A csehek hozzá több, de Thomas és Philip guy szar söpör Vehviläinen.

A védekező ellenfél azonban, szemben a négy és fél perc után a lövés Joon Luuota, kapus Škarka korongot ment keresztül egy kis különbség a kezek és a test. Ezenkívül a cseh csapat elvesztette a védővédőt, David Kvasničeket, akit az egyik finnek keményen csapott a mantinelre. Az élesztő nem jött vissza a jégbe.

"Eddig nem tudjuk, hogy néz ki.Még mindig van egy üresedés a készleten. Talán még mindig a svájciak is ugyanolyan szintűek lesznek, mint a finnek, de hosszú távon a hat védővel va ló játék kockázata "- mondta Petr.

Wojtych Budík, a herceg Albert védnöke a WHL-től. Csak egy szabad hely van a listán, kivéve Litvínov Jan Dufek és Pilsen Petr Kodýtek. A harmadik kapus, Petr Kvača még nem érkezett České Budějovice-ból. A második harmadban egyik ellenfelünk sem jutott el a hatalmi játékban. A csehek még jobbak voltak, csak ritkán engedték nyomást, jól védették a középső zónát. Amikor lehetőség volt, Škarek azt tanácsolta.

"Talán passzív, de tudjuk, hogy milyen gyorsak a finnek a támadó zónába.Mindig is kaptunk kaput, különösen ebben az évben. Tehát a siker kulcsa az erős védekező volt és az a tény, hogy nem engedtük el, "mondta Petr.

Peter csapata nem laza, Finy játszott. Vehviläinen megbízhatóan megragadta az összes korongot, de nem volt elég ahhoz, hogy Michael Spockot 58:42-re érje.

Az egykori Pardubic csatár egy kicsit bet365 online fogadási elhaladt a kék vonal mögött, és kinyújtotta a lövést, és a lövése véget ért a hálóban.

A cél bet365 sport fogadás bónusz előtt az "elfogadott kanadai" Adam Musil még jobb volt, mint a cél. A izgatott Csehország a végső nyomást Finnországra terelhette a kapus nélküli játékban. Škarek villant.


bet365 mobil A montreali csarnok ünneplésén Tomas Plekanec, a helyi Canadiens bet365 mobil bónusz vezető képviselője és támadója is figyelte őket.A pihenéshez sok idő maradt, a csehek ismét kedden 19:00 órakor csatlakoznak Svájc ellen. "Ahhoz, hogy a finnekkel való győzelemnek legyen valami ért� �ke, meg kell birkóznunk a svájci mérkőzéssel. A mérkőzések közötti különbség nem meglepő minket, kezdettől fogva tudunk róla "- tette hozzá a cseh csapat edzője.

bet365 online sport fogadás

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.