torsdag den 20. juli 2017

Plzeň a Sparta sa stretli na letisku, Ligu majstrov si želajú navzájom

Plzeň nastúpi v Izraeli proti Maccabi Tel Aviv.

Sparta v Rusku vyzve CSKA Moskva.


Oba tímy hrajú v utorok večer a už tieto zápasy ukážu, nakoľko sú ich ambície reálne . Odvety sú na bet365 stavky programe o týždeň v stredu. V prípade úspechu ich čaká ešte play off, teda štvrté predkolo.

Plzenskí aj sparťanskí futbalisti prespali na letisku v rovnakom hoteli, aby ráno nestrácali čas cestovaním. Veď pražský klub mal naplánovaný odlet na 7:30, západočeskej mužstvo len o polhodinu neskôr.Čo je pikantná, lebo v českom futbale v súčasnosti nie je väčších rivalov.

"Ale ja na hoteli stretol len dva chlapcov," opísal plzeňský obranca František Rajtoral. "Postup samozrejme Sparte prajeme, veď reprezentuje český futbal."

Fotografi či náhodní okoloidúci však nemali šancu vidieť hráčov pohromade. Do odletovej haly bet 365 vyrazili v rozdielny čas a odbavovacej prepážky navyše boli ďaleko od seba. Ako Plzeň, tak Sparta zvolila jednotné, skvele padnúce obleky.

"Aj my želáme Plzni postup. Neviem, či budeme môcť jej zápas aspoň chvíľu sledovať, ale minimálne na výsledok sa určite pozrieme, "sľúbil sparťanský stredopoliar Marek Matějovský.

Oba kluby už majú s Ligou majstrov skúsenosti.Plzeň ju hrala naposledy v roku 2013 a v kvalifikácii má stopercentnú bilanciu. Sparta čaká dlhšie, naposledy bola v milionárskej spoločnosti v sezóne 2005/2006.

Ako sa obom tímom povedie tentoraz?

V banku ka ždopádne nie je len prestíž a veľkolepé zápasy proti európskym gigantom. V stávke sú rozprávkové prémie. Len za účasť v treťom predkole je bonus 400 tisíc eur (10 miliónov korún).Prípadný postup do štvrtého kvalifikačného kola zaistí nielen istotu minimálne základnej časti Európskej ligy, ale aj ďalšie 2 či 3 milióny eur podľa toho, ako bude klub v play off úspešný.

A prípadný postup do základnej skupiny Ligy majstrov vynesie v prepočte 380 miliónov korún, čo je viac ako ročný rozpočet ako Plzne, tak Sparty.

"Ak je reálne, aby v Lige majstrov boli dva české tímy? Myslím, že obaja bet365 bonus majú šance päťdesiat na päťdesiat. Už druhé predkolo ukázalo, že ani favoriti bet365 nemajú nič zadarmo, "dodal plzeňský tréner Miroslav Koubek.

bet365 mobil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.